Έκπτωση 40% για τα μέλη του ΣΕΠΕ από τo ΚΕΚ ΚΕΜ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “CCNA v7.02 - Cisco Certified Network Associate”

Προσφορές για Μέλη του ΣΕΠΕ

01 Νοεμβρίου 2021

Το ΚΕΚ ΚΕΜ ως Ακαδημία CISCO και μέλος του ΣΕΠΕ διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: CCNA v7.02 - Cisco Certified Network Associate”. Η ημερομηνία έναρξης είναι η 29 Νοεμβρίου 2021 και η διάρκεια του 210 ώρες.

Η παρακολούθηση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω του WEBEX της CISCO και τα μέλη του ΣΕΠΕ επωφελούνται έκπτωσης 40% στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το CCNA v7.02 αφορά ένα θεμελιώδες εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Cisco με βασικές γνώσεις πάνω στα δίκτυα υπολογιστών και την χρήση δικτυακού εξοπλισμού. Είναι ένα μάθημα ολιστικής προσέγγισης που πραγματεύεται έννοιες όπως: IP routing, switching, network security, network automation και πολλά άλλα.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες να είναι ικανοί να αναπτύξουν, να υποστηρίξουν και να παραμετροποιήσουν δίκτυα μικρού και μεσαίου μεγέθους.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες μηχανικούς δικτύων, τεχνικούς δικτύων, φοιτητές και απόφοιτούς τεχνικών λυκείων και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με δίκτυα χωρίς να προ-απαιτείται πρότερη γνώση πάνω στο αντικείμενο.

Η προσφορά αφορά το τμήμα που ξεκινάει στις 29 Νοεμβρίου 2021 και η τελική τιμή είναι 780€ (Αρχική τιμή: 1300€)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τον τρόπο συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα του προγράμματος εδώ ή να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές: e-mail: info@kem.edu.gr  τηλ. 210 8836804.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΕΥΧΟΣ

18

Έρευνα για την παγκόσμια αγορά ΤΠΕ 2020/ 2021