Oxygen Pelatologio: Νέα εφαρμογή ΟxygenHR - Διαχείριση Προσωπικού & Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Μελών ΣΕΠΕ

11 Ιουλίου 2023

Το Oxygen Pelatologio, ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας υπηρεσίας του, το ΟxygenHR για την αποτελεσματική διαχείριση προσωπικού και την ψηφιακή κάρτας εργασίας. Ένα εξειδικευμένο εργαλείο που βοηθά τις επιχειρήσεις να έχουν πλήρη έλεγχο στις απαιτήσεις της ομάδας τους και να βελτιώνουν την απόδοσή τους, χρησιμοποιώντας μια μόνο online πλατφόρμα.

Το OxygenHR είναι μια εφαρμογή πλήρως βασισμένη στο Cloud, σχεδιασμένη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η οποία παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση του προσωπικού, προσφέροντας μια σειρά από λειτουργίες, που επιτρέπουν στους εργοδότες και τους εργαζομένους να έχουν έλεγχο του ωραρίου τους, των αδειών τους και άλλων πληροφοριών που σχετίζονται με την εργασία τους, ενημερώνοντας παράλληλα σε πραγματικό χρόνο το myErgani.

Με το OxygenHR, καλύπτονται όλες οι νομικές απαιτήσεις για την καταχώρηση εργαζομένων, των ωραρίων, των αδειών και του check in/check out των υπαλλήλων κ.α. Μια εφαρμογή 100% σε Web περιβάλλον, κατάλληλη τόσο για χρήση από Desktop όσο και από Mobile, προκειμένου να προσφέρει ευκολία στη χρήση από τα τμήματα HR και τους εργοδότες όπου κι αν βρίσκονται.

Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με το Oxygen Pelatologio, την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & ERP της εταιρείας Oxygen, και έτσι κάθε εργοδότης μπορεί να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει περιβάλλον εργασίας.

Μάθετε περισσότερα στο www.pelatologio.gr/oxygen_hr.php


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ